منتدى احلامك
المكرونه الايطالى Icon26مرح ـباـآ بكى فى منتدى احلامك المكرونه الايطالى Icon26
المكرونه الايطالى Icon26سجلى معناـآ لتجـ ع ـلى صيفك أحلىالمكرونه الايطالى Icon26
المكرونه الايطالى Icon26الصيف أحلي معناـآالمكرونه الايطالى Icon26
المكرونه الايطالى Icon26إذاـآ لم يتم تفـ ع ـيل عضويتكـ من بريدكـ الاكترونيالمكرونه الايطالى Icon26
المكرونه الايطالى Icon26سيتمـ تفـ ع ـيل عضويتك من الادارة فى خلالـ 24 ساـآعهـ إن شاآء اللهالمكرونه الايطالى Icon26
المكرونه الايطالى Icon26الأداـآراـآهـ (روجيناـآ , ريماـآس)المكرونه الايطالى Icon26
منتدى احلامك
المكرونه الايطالى Icon26مرح ـباـآ بكى فى منتدى احلامك المكرونه الايطالى Icon26
المكرونه الايطالى Icon26سجلى معناـآ لتجـ ع ـلى صيفك أحلىالمكرونه الايطالى Icon26
المكرونه الايطالى Icon26الصيف أحلي معناـآالمكرونه الايطالى Icon26
المكرونه الايطالى Icon26إذاـآ لم يتم تفـ ع ـيل عضويتكـ من بريدكـ الاكترونيالمكرونه الايطالى Icon26
المكرونه الايطالى Icon26سيتمـ تفـ ع ـيل عضويتك من الادارة فى خلالـ 24 ساـآعهـ إن شاآء اللهالمكرونه الايطالى Icon26
المكرونه الايطالى Icon26الأداـآراـآهـ (روجيناـآ , ريماـآس)المكرونه الايطالى Icon26
منتدى احلامك
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتدى احلامك


 
الرئيسيةالتبادل الاعلانأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 المكرونه الايطالى

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
سمرا
المشرفة المميزة
المشرفة المميزة
سمرا


البلد : مصر
انثى
•][ مُسآإهَمآتـﮯ ][• : 300
•][ تقيمـﮯ ][• : 3669218
..//ﺳﻤع ـتـﮯ//.. : 1800
•][ تَآريخِ تسجيلـﮯ ][• : 06/06/2011
الموقع : منتدى احلامك

المكرونه الايطالى Empty
مُساهمةموضوع: المكرونه الايطالى   المكرونه الايطالى I_icon_minitimeالأربعاء أغسطس 31, 2011 12:14 am

المقادير

نصف كيلو مكرونه او على حسب احتياجك

جبن موتزريلا

جبن رومى

طماطم

فلفل

زيتون

دقيق

لبن

ملح وفلفل اسمر

الطريقه

نسلق المكرونه ونصفيها

ونقطع زيتون والطماطم والفلفل قطع صغيره ونضيف عليهم جبن رومى مبشورة

ونضيف الملح والفلفل الاسمر على المكرونه ونقلبها ونضيف عليه الطماطم والفلفل والزيتون والجبن ونقلبهم كويس وكل ما كانت الجبن والزيتون اكتر من المكرونه كان الطعم احلى

ونعمل بشاميل خفيف

(دقيق فلفل اسمر ولبن ونقلبه على النار لحد ما تماسك شوى)

ونجيب الصينيه ونصب فى الارضيه شويه من الشامبل

ونضيف فوقها المكرونه وبعد كده نوزيع باقى البشامل زنرش الجبن الموتزيلار وندخلها الفرن

10 دقيق وبالهنا والشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
دلوعة مامي
بنوتة دلوعة ღ المراقبة المميزة
بنوتة دلوعة ღ المراقبة المميزة
دلوعة مامي


المهنة : طالبة
البلد : الجزائر
انثى
•][ مُسآإهَمآتـﮯ ][• : 382
•][ تقيمـﮯ ][• : 2101314
..//ﺳﻤع ـتـﮯ//.. : 800
•][ تَآريخِ تسجيلـﮯ ][• : 07/06/2011
الموقع : الجزائر

المكرونه الايطالى Empty
مُساهمةموضوع: رد: المكرونه الايطالى   المكرونه الايطالى I_icon_minitimeالأربعاء أغسطس 31, 2011 4:47 pm

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
سمرا
المشرفة المميزة
المشرفة المميزة
سمرا


البلد : مصر
انثى
•][ مُسآإهَمآتـﮯ ][• : 300
•][ تقيمـﮯ ][• : 3669218
..//ﺳﻤع ـتـﮯ//.. : 1800
•][ تَآريخِ تسجيلـﮯ ][• : 06/06/2011
الموقع : منتدى احلامك

المكرونه الايطالى Empty
مُساهمةموضوع: رد: المكرونه الايطالى   المكرونه الايطالى I_icon_minitimeالثلاثاء سبتمبر 06, 2011 4:40 pm

منورة يا عسول
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
المكرونه الايطالى
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى احلامك :: منزلنا :: ღ ◦مملكـﮧ المطــبـخღ ◦-
انتقل الى: